De nieuwsbrief Ald Barradiel Jaargang 13 / december 2015 nu ook online.

01. Oosterbierum ZeezwembadBij de leden van de Oudheidkundige Vereniging Oud Barradeel ligt het boekwerkje inmiddels alweer op de deurmat maar nu ook al online, de december nieuwsbrief jaargang 13 van de Oudheidkundige Vereniging Oud Barradeel. Dit keer samengesteld door Albert Boonstra met een groot aantal artikelen van Gerrit Herrema uit Holwerd. Dit is de eerste uitgave van Albert Boonstra nadat Gerrit Bouma zich maar liefst 13 jaar heeft ingezet voor de vereniging waarvoor nog hartelijke dank! Wilt u Gerrit Bouma zijn werk blijven volgen dan kan dat op www.minnertsgavroeger.nl

Hebt u een leuk artikel of een herinnering over Barradeel voor publicatie of wilt u lid worden?
Stuur een e-mail naar   oudbarradeel@outlook.com

Nieuwsbrief Ald Barradiel jaargang 13  / 2015. december

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *